http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/pf-spalnq.jpg
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/spaln12.jpg

Всеки един от нас си мечтаее за голяма спалня, с голямо меко легло, удобен широк гардероб и място за всички мебели и аксесоари. Спалнята освен в крак с модата, трябва да е и със спокоен декор и нежни детайли. Тя трябва да е в приятни цветове и с леки и неагресивни форми. Изборът на подходящи завеси, пердета , щори или аксесоари за спалня не е труден, защото тяхната функция се определя от нуждата да се изолираме от светлината или любопитните погледи на съседите. Разнообразието от десени и материи е огромно, затова нашите консултанти ще се погрижат за това.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Свържете се с нас


* Задължителни полета

http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/pf-pergola.jpg
Интериор и екстериор Cyti Home Decor

Текстила е неизменна част от всеки интериор и екстериор. Пердета, завеси, декоративни възглавници, покривки в допълнение с аксесоари, придават красота и уют на всяко едно помещение.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Свържете се с нас


* Задължителни полета

http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/pf-detska-staq.jpg
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/detska-staq12.jpg

Изненадайте Вашето дете с нов интериор на детската му стая. В нашата галерия ще видите различни дизайнерски предложения на мебели и текстил, които ще изработим и пресъздадем една приказна стая. Комбинацията на перде и завеса, шалте с декоративни възглавници, тапети и фриз направиха чудеса.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Свържете се с нас


* Задължителни полета

http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/pf-trapezriq.jpg
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/trapezriq3.jpg

В съвременния интериор тенденцията към обединяване на трапезария и кухня в едно помещение продължава да е актуална, по този начин осигурява по-голям простор и функционалност помещението. Затова неизменна част от обзавеждането на всяка една кухня или трапезария са щорите и пердетата. Комбинацията на римски щори със пердета е подходящ вариант на обзавеждане.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Свържете се с нас


* Задължителни полета

http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/10/pf-hol.jpg
dsadfasfdsff asll,dlsal ,as'dças

Можете да дадете на вашия дом най-добрия декор, да придадете пространство свежест и стилно усещане чрез използване на съвременни интериорни дизайнерски идеи. Идеите за интериора дават свеж нов вид, тъй като много хора се чудят какво да направят за подобряване на външния вид и усещане на дома си. Най-добрият начин да декорирате дома си с помощта на модерен интериорен дизайн е чрез намиране на мебели и декорации. Трябва да изберете платове и цветове, които са неутрални и в хармония с основния цвят, завесите са ключов елемент, внасят комфорт и мекота, но трябва да се заложи на елегантността на текстила.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Свържете се с нас


* Задължителни полета

City Home
Decor

Визията на вашия дом може лесно да се превърне в реалност с разнообразието на цветове и стилове. Доверете ни се и вашият дом ще се превърне в приказка, за която сте мечтали.
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/08/city_home_decor_logo.png

Контакти

бул. ,,Черни връх’’ 26,
София 1421
0887 61 02 01
office@cityhome-decor.com

Последвай ни

© 2018 City Home Decor. Всички права запазени.