[vc_row css=”.vc_custom_1434712267704{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1434712049264{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1445342338019{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]city_home_decor_logo

City Home Decor e партньор на водещи европейски фирми за пердета, завеси, щори, корнизи, дамаски, индивидуални фототапети, спално бельо, печат върху стъкло, мебели. Фирмата предлага цялостни и завършени интериорни решения – от текстила, декорацията, производство и дизайн на мебели по поръчка от масивна дървесина и ковано желязо до монтаж.

Творческият  процес и разработването на нови идеи са наша страст…фокусиране на съзнанието върху нещата и мислене, с което се забавляваме и правим с удоволствие. Нестандартните и нови идеи, нещата които правим по различен начин и доверието на нашите клиенти, ни помагат да ги създаваме.

Като професионалисти в сферата на интериорното обзавеждане, ние винаги търсим нови неща, нови концепции, винаги се стремим да уловим нещо ново, което прави интериора едно много приятно място. Любопитството е един от аспектите на творческите ни процеси.

Ние сме интересни и креативни хора в света на интериорния дизайн и стил, които държат светлината на прожекторите винаги включена. Доверието на нашите клиенти ни прави още по-силни, амбициите ни стават по-големи, идеите не огасват и всичко това, за Вашите домове, носейки топлина, комфорт и усещане за лукс, който не може да бъде съчетан с нищо друго.

Визията на вашия дом може лесно да се превърне в реалност с разнообразието на цветове и стилове. Нашият обучен персонал от експерти вършат работа за вас, така че вашият дом да се превърне в приказка, за която сте мечтали.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-animated” bg_image_new=”15359″ bg_override=”ex-full” disable_on_mobile_img_parallax=”off” parallax_content=”parallax_content_value” css=”.vc_custom_1434711518019{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 40px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text],,City Home Decor”e партньор на водещи европейски фирми за пердета, завеси, щори, корнизи, дамаски, индивидуални тапети, спално бельо, печат върху стъкло, мебели.

City Home Dеcor предлага цялостни и завършени интериорни решения от текстила, декорацията, производство и дизайн на мебели по поръчка от масивна дървесина и ковано желязо до монтаж.

Искате ли да се прибирате в красив, уютен и топъл дом?! 

Доверете се на City Home Decor и наложи динамика в модата на интериорните решения и тенденции.

В нашия Шоурум ще откриете най-подходящите за Вас пердета, завеси, щори, корнизи, дамаски, индивидуални тапети, спално бельо, печат върху стъкло и мебели.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” bg_type=”image” bg_image_new=”15439″ bg_image_repeat=”repeat-x” bg_override=”ex-full” parallax_content=”parallax_content_value” css=”.vc_custom_1434723640940{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 40px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Ние внасяме уют в дома Ви!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

City Home
Decor

Визията на вашия дом може лесно да се превърне в реалност с разнообразието на цветове и стилове. Доверете ни се и вашият дом ще се превърне в приказка, за която сте мечтали.
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/08/city_home_decor_logo.png

Контакти

бул. ,,Черни връх’’ 26,
София 1421
0887 61 02 01
office@cityhome-decor.com

Последвай ни

© 2018 City Home Decor. Всички права запазени.