Полезни съветиИзвършване на красива декори за специални събития

юли 6, 2015by admin
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2015/06/1907895_963124750368365_6996129590298700212_n.jpg

1510988_1022114414469398_8910058631852109728_n

Всеки, който е преминал изпълнения на живо на

сцената, дори ако само веднъж, има вероятно забелязали в контекста на етап, оцветена завеса, които увисва задната част на място, за да покаже пейзаж. Декори са важна част от украса на етап за постигането на професионален настройка.

Декори са често използвани в фотографски студия и кината. За да създадете на желаното място или място, фотографи, режисьори на филма, както и производителите използват декори да конвертирате им студиа. В ръцете на изкусен художник етап фона да убеди зрителя, че той е бил транспортирани до пустинята, отворен Изглед или вътрешността на разкошен имение.

Филм и етап декори са парчета плат, които частично или напълно покриват етап и са в много различни цветове, типове и размери.

Предвид подобренията в технологиите, като например графичен дизайн софтуер като Photoshop или Gimp, вече не е на баща си декори. Просто плат от недалечното минало е отстъпил на сложни компютърни произведени етап декори, изобразяващи разкошни сцени като фигури, плаващи през пространството или спринтьор пред опаковани стадион. В голямо търсене са събития декори, декори за Коледа и сватба декори. Сватба декори добиха голяма популярност като сватбата фон създава и поддържа настройка независимо какви са климатичните условия могат да бъдат в деня на церемонията. Единственото ограничение на сцена или събитие фона е въображението на графичен дизайнер.

Три стъпки са въвлечени в създаването на фона на етап: определяне типа на сцена или изображение, които трябва да се изобразява на фона на етап или Фото студио; създаване на дизайн, с помощта на компютър базиран графичен дизайн софтуер; след това, след създаването и дизайн са финализирани, живопис на сцената на фона на художника след “оразмеряване” тъкани, процес, който пломби влакна. Типичен непрозрачно етап фон може да изисква няколко избора на размера, както и много сцена магазини използват пламък горенето. Художникът завърши процеса, използвайки спрей за боядисване на фона на сцената.

След като приключи, фон могат да бъдат организирани с дълги полюсите и рамки да се гарантира, че тя обхваща сцената изцяло. Великолепна и невероятно реалистични пейзажи, които често предизвикват одобрителен слагайте и aahs от аудитория е подходящият отговор на артистизъм и професионализъм зад инсталиране на фона на етап или събития.

Предвид работата и таланта зад създаването на фона, има ясно повече за нея отколкото отговаря на окото.

City Home
Decor

Визията на вашия дом може лесно да се превърне в реалност с разнообразието на цветове и стилове. Доверете ни се и вашият дом ще се превърне в приказка, за която сте мечтали.
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/08/city_home_decor_logo.png

Контакти

бул. ,,Черни връх’’ 26,
София 1421
0887 61 02 01
office@cityhome-decor.com

Последвай ни

© 2018 City Home Decor. Всички права запазени.