ЗА НАСCity Home Decor

City Home Decor предлага на своите клиенти цялостни и завършени интериорни решения. Предлаганите от нас услуги обхващат процесите от текстила, декорацията, производството и дизайна на мебели по поръчка от масивна дървесина и ковано желязо до монтажа. Ние притежаваме дългогодишен опит в бранша и сме партньор на водещи европейски фирми за пердета, завеси, щори, корнизи, дамаски, мебели и др.

Искате нещо различно? Искате нещо, което да ви доставя удоволствие ден след ден? Време е за промяна! Наложете динамика в модата на интериорните решения и тенденции заедно с нас. Ние внасяме комфорт, удобство и уют във всеки дом! Свържете се с нас и с удоволствие ще обсъдим всички ваши идеи и виждания. Ще ви помогнем да направите така желаните промени. Доверете се на нашия утвърден през годините професионализъм.

Шоурумът на City Home Decor се намира в град София, бул, „Черни връх” № 26. В него ще откриете всичко, което ви интересува – мостри и тяхното представяне, различни стилове на дизайн и цветове и др. Ще имате възможността да сравните предлаганите от нас продукти, както и да изберете платове от различни колекции. Посещавайки нашия шоурум вие ще бъдете вдъхновени!

Имате напрегнато ежедневие? Не ви остава много свободно време през деня? Не се притеснявайте! Свържете се с нас и ние ще дойдем при вас, за да обсъдим вашите виждания и да дадем нашите професионални предложения.

Ние знаем, че всеки интериор е уникален, защото представя предпочитанията и вкусовете на личността. Нашата задача е да помогнем на всеки клиент да постигне мечтания от него интериор, който отговаря на неговите виждания и вкусове.

Предлаганите от нас услуги включват:

  • консултация с интериорен дизайнер
  • изготвяне на оферта за цялостния текстил на интериора
  • взимане на размери
  • консултации на място с богата палитра от цветове и мостри
  • ушиване на всякакви модели завеси, щори, спално бельо, декорации и аксесоари по поръчка на клиента, които са изцяло съобразени с интериора
  • монтаж на завеси, корнизи, щори и др.
  • тапициране и претапициране на мебели за вашия дом, градина, офис, хотел или ресторант
  • поддръжка на интериорния дизайн

Визията за вашия дом може бързо и лесно да бъде осъществена. Доверете ни се и ние ще превърнем мечтата в реалност. Не губете ценно време. Свържете се с нас още днес, за да се погрижим за всичко!

Интериор всекидневна Сити Хоум Декор

НАУЧИ ПОВЕЧЕУслуги

http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/08/spaln12.jpg

ВИЖ ПОВЕЧЕПродукти

НАШАТА ЦЕЛДа направим по-красив дом

Творческите процеси и разработването на нови и иновативни идеи са нашата страст. Екипът на City Home Dеcor е изграден от висококвалифицирани и мотивирани хора, които притежават дългогодишен опит в бранша. Във всяка една част от нашата работа ние влагаме страст, енергия и забавление. Ние обичаме това, което правим. Благодарение на нашите клиенти и тяхното доверие изграждаме нещата по уникален и стилен начин. Винаги предлагаме индивидуално отношение и решения за всеки проект. Всеки клиент е важен за нас. Нашата мисия е той винаги да бъде максимално удовлетворен от свършената работа.

Заедно ще направим вашия дом едно по-красиво, стилно, удобно и уютно място.

Доверете ни се! Заповядайте в нашия шоурум или се свържете с нас на посочените телефонни номера.

Контакти

Магазин

БУЛ. “ЧЕРНИ ВРЪХ“ 26,
СОФИЯ 1421

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК
10:00 – 19:00
СЪБОТА
10:00 – 17:00
НЕДЕЛЯ – ПОЧИВЕН ДЕН

Обадете ни се

0887 61 02 01
0886 46 96 99

Пишете ни

cityhomedecor.office@gmail.com

Пишете ни


* Задължителни полета

City Home
Decor

Визията на вашия дом може лесно да се превърне в реалност с разнообразието на цветове и стилове. Доверете ни се и вашият дом ще се превърне в приказка, за която сте мечтали.
http://cityhome-decor.com/wp-content/uploads/2017/08/city_home_decor_logo.png

Контакти

бул. ,,Черни връх’’ 26,
София 1421
0887 61 02 01
office@cityhome-decor.com

Последвай ни

© 2018 City Home Decor. Всички права запазени.